Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Juliusza Słowackiego w Czechowicach -Dziedzicach w 2023 r.

Order Newsletter: 150742 Position: (oferta nr 3673969)

Client
Szkoła Podstawowa nr 3 im.Juliusza Słowackiego
State
śląskie
Address
43-502 Czechowice-Dziedzice, Lipowska 26
www
sp3lipowiec.edupage.org
E-Mail
sekretariat.sp3@czechowice.edu.pl
Created
2023-03-24

Szkoła Podstawowa nr 3 im.Juliusza Słowackiego

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Szkoła Podstawowa nr 3 im.Juliusza Słowackiego Lipowska 26 43-502 Czechowice-Dziedzice śląskie REGON 000728820 sp3lipowiec.edupage.org

I.2) Type of contracting:

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Juliusza Słowackiego w Czechowicach -Dziedzicach w 2023 r.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Część NR 1 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurtyCzęść NR 2 MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE DROBIOWE - mięso powinna być świeże, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw.Część 3 PIECZYWO bez polepszaczy, środków konserwujących i wzbogacających smak innych niż naturalneCzęść NR 4 WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE - owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeńCzęść NR 5 MROŻONKI WARZYWA I OWOCE, RYBY MROŻONE - owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, 5-10% glazury SHP. maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% , filet ok. 175-340 gCzęść NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencjiJaja kurze świeże rozmiar M53 g-63 g, skorupka nieuszkodzona o czystym wyglądzie, naturalnym kształcie, swoistym zapachu, po rozbiciu białko klarowne, ścisłe, poddane dezynfekcji, nie starsze niż 7 dni od ich zniesieniazgodnie z opisem przedmiotu zamówienia formularz asortymentowo cenowy zał. nr 2 świeże szczelnie zlepione, niepopękane jednakowej wielkości,barwa charakterystyczna dla danego wyrobu, bez spulchniaczy i polepszaczy smaku

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15500000-3

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information

IV.3.5) The term tying with offer: 2023-04-03