Order Newsletter: 150742 Position: (oferta nr 3673969)
I.1) Name and address: Szkoła Podstawowa nr 3 im.Juliusza Słowackiego Lipowska 26 43-502 Czechowice-Dziedzice śląskie REGON 000728820 sp3lipowiec.edupage.org
I.2) Type of contracting:
II.1) Definition of contract object
II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. Juliusza Słowackiego w Czechowicach -Dziedzicach w 2023 r.
II.1.2) Type of contract: Deliveries
II.1.3) Definition and size or range of contract: Część NR 1 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurtyCzęść NR 2 MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE DROBIOWE - mięso powinna być świeże, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw.Część 3 PIECZYWO bez polepszaczy, środków konserwujących i wzbogacających smak innych niż naturalneCzęść NR 4 WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE - owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeńCzęść NR 5 MROŻONKI WARZYWA I OWOCE, RYBY MROŻONE - owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, 5-10% glazury SHP. maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% , filet ok. 175-340 gCzęść NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencjiJaja kurze świeże rozmiar M53 g-63 g, skorupka nieuszkodzona o czystym wyglądzie, naturalnym kształcie, swoistym zapachu, po rozbiciu białko klarowne, ścisłe, poddane dezynfekcji, nie starsze niż 7 dni od ich zniesieniazgodnie z opisem przedmiotu zamówienia formularz asortymentowo cenowy zał. nr 2 świeże szczelnie zlepione, niepopękane jednakowej wielkości,barwa charakterystyczna dla danego wyrobu, bez spulchniaczy i polepszaczy smaku
II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15500000-3
II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes
II.1.6) Whether submitting a variant offer: no
II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no
III.1) Conditions relating to the contract:
Security deposit: No information
IV.1) Contract awarding procedure: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
IV.2) Tender evaluation criteria:
IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information
IV.2.2) An electronic auction will be used: no
IV.3) Administrative information:
IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information
IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information
IV.3.5) The term tying with offer: 2023-04-03