DOSTAWA ŚWIEŻYCH PRODUKTOW WARZYWNICTWA I OGRODNICTWA

Order Newsletter: 2021 Position: (oferta nr 3621047)

Client
Dom Pomocy Społecznej w Konstantynowie Łódzkim
State
łódzkie
Address
95-050 Konstantynów Łódzki, ul. Bechcice 3
Phone
422 111 210
Fax
042 2111210 w. 60
www
http://powiat.pabianice.bip.info.pl/index.php?idmp=759&r=o
E-Mail
dpsk@pactor.com.pl
Created
2021-10-17

Dom Pomocy Społecznej w Konstantynowie Łódzkim

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Dom Pomocy Społecznej w Konstantynowie Łódzkim ul. Bechcice 3 95-050 Konstantynów Łódzki łódzkie tel. 422 111 210 fax. 042 2111210 w. 60 REGON 31173400000000 http://powiat.pabianice.bip.info.pl/index.php?idmp=759&r=o

I.2) Type of contracting:

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: DOSTAWA ŚWIEŻYCH PRODUKTOW WARZYWNICTWA I OGRODNICTWA

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do siedziby Zamawiającego świeżych produktów warzywnictwa i ogrodnictwa w okresie do 31-12-2021 r. Dostawa odbywać się będzie własnym transportem połączonym z wniesieniem towaru do pomieszczeń gospodarczych i na własny koszt Wykonawcy. Preferowany termin dostawy wynosi maksymalnie 3 dni roboczych od złożenia zamówienia w godz. 7.00 – 12.00. Termin dostawy stanowi jedno z kryterium oceny ofert. Przedmiot zamówienia obejmuje utrzymanie dostępności pełnego asortymentu warzyw i owoców dostępnych na giełdzie owoców i warzyw na ulicy Zjazdowej w Łodzi wykazywanych na bieżąco na stronie internetowej www.zjazdowa.com.pl, Wykaz artykułów oraz ich ilości prognozowanej przez Zamawiającego został przedstawiony w załączniku nr 2 do SIWZ. Wykaz ten ma charakter orientacyjny i nie stanowi podstawy do obliczenia ceny oferty.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15300000-1

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information