Sukcesywna dostawę mięsa i przetworów mięsnych na potrzeby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Suchowoli w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 r.

Order Newsletter: 150730 Position: (oferta nr 3673977)

Client
POWIATOWY ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ W SUCHOWOLI
State
podlaskie
Address
16-150 Suchowola, ul. Augustowska 2
Phone
605 178 525
www
https://losuchowola.edu.pl/aktualnosci/
E-Mail
pzaz.suchowola@gmail.com
Created
2023-03-24

POWIATOWY ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ W SUCHOWOLI

Section I - The contracting

I.1) Name and address: POWIATOWY ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ W SUCHOWOLI ul. Augustowska 2 16-150 Suchowola podlaskie tel. 605 178 525 REGON 389039845 https://losuchowola.edu.pl/aktualnosci/

I.2) Type of contracting: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samorządowy zakład budżetowy

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawę mięsa i przetworów mięsnych na potrzeby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Suchowoli w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 r.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i przetworów mięsnych na potrzeby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Suchowoli w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 r.Oferowane produkty muszą mieć termin przydatności do spożycia nie krótszy niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Załączniku Nr 2 do Zaproszenia do negocjacji.Ilości zamawianych artykułów spożywczych określono w Załączniku Nr 1 do Zaproszenia do negocjacji.2. Przewidywane ilości artykułów spożywczych, jakie Zamawiający zamierza zakupić w okresie trwania umowy ustalono na podstawie danych o dokonywanych wcześniej zakupach, z uwzględnieniem spodziewanego wzrostu zapotrzebowania w trakcie realizacji zamówienia.3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość dostosowania ilości zamawianego mięsa i wyrobów mięsnych do aktualnych potrzeb, przy czym podane ilości należy traktować jako maksymalny poziom zapotrzebowania. Zamawiający gwarantuje zrealizowanie zamówienia na poziomie 80% zapotrzebowania określonego w Załączniku Nr 1 do Zaproszenia do negocjacji. Z tytułu niezrealizowania zamówienia w pozostałym zakresie Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia.4. Szczegółowe warunki realizacji przedmiotu zamówienia określa projekt umowy, stanowiący Załącznik nr 5 do Zaproszenia do negocjacji.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15100000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure:

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information