Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 16 lutego 2023 r. na UPH w Siedlcach ul. Prusa 14 podczas uroczystego otwarcia Laboratorium Biologii Molekularnej i Genetyki.

Order Newsletter: 87328 Position: (oferta nr 3656694)

Client
Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
State
mazowieckie
Address
08-110 Siedlce, Konarskiego 2
Phone
26 643 1976
www
www.uph.edu.pl
E-Mail
klaudia.krawczyk-styrna@uph.edu.pl
Created
2023-02-08

Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach Konarskiego 2 08-110 Siedlce mazowieckie tel. 26 643 1976 REGON 000001471 www.uph.edu.pl

I.2) Type of contracting: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 16 lutego 2023 r. na UPH w Siedlcach ul. Prusa 14 podczas uroczystego otwarcia Laboratorium Biologii Molekularnej i Genetyki.

II.1.2) Type of contract: Services

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną w dniu 16.02.2023 r. o godz. 11 na Uniwersytecie Przyrodniczo - Humanistycznym w Siedlcach ul. Prusa 14 (III piętro) podczas Uroczystego otwarcia Laboratorium Biologii Molekularnej, która polega na przygotowaniu i podaniu dla 50 osób stołu szwedzkiego wraz z obsługą kelnerską. Ostateczna liczba osób zostanie podana po podpisaniu umowy. Wykonawca zapewni stoliki koktajlowe w liczbie adekwatnej do potwierdzonej liczby osób, białą zastawę porcelanową z serwetkami, metalowe sztućce oraz białe obrusy. Stoły powinny być przybrane stroikami z żywych kwiatów (minimum 2 stroiki). Po wykonanej usłudze wykonawca musi posprzątać.Wykonawca zapewni w trakcje usługi:1) trzy gatunki ciasta podane w papilotach (szarlotka, sernik, biszkopt z owocami zalany galaretką), 2) wodę gazowana i niegazowaną,3) serwis kawowy (kawa z ekspresów ciśnieniowych, kawa z zaparzaczy, warniki na gorącą wodę, herbaty zwykłe i smakowe, dodatki typu: cukier, cytryna, mleko do kawy), 4) przekąski słone dla 50 osób:- kanapeczki bankietowe tartinki po 1 na osobę mix, - roladki z łososia po 1 na osobę mix,- koreczki serowo - warzywno - owocowe po 1 na osobę mix,- roladki z kurczakiem (20 g na osobę).Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług gastronomicznych korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zmiany ilości osób objętych usługą o 30%). Zmawiający zastrzega, że w sytuacji niezależnej od zamawiającego może odstąpić od zamówienia (np. państwowe/na poziomie zarządzeń Rektora UPH w Siedlcach, wprowadzenie obostrzeń związanych z pandemią, uniemożliwiających realizację wydarzenia). Zamawiający przewiduje możliwość rezygnacji z zamówienia. Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 5 dni przed planowanym posiłkiem. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 55520000-1

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information