Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno- Przedszkolnego w Mazańcowicach w 2023 r.

Order Newsletter: 76542 Position: (oferta nr 3654231)

Client
Zespół Szkolno-Przedszkolny im. A. Mickiewicza
State
śląskie
Address
43-391 Mazańcowice, Mazańcowice 162
Phone
33 815 54 24
Fax
33 81 56 107
www
http://zspm.hekko24.pl/
E-Mail
zsp.mazancowice@op.pl
Created
2023-02-01

Zespół Szkolno-Przedszkolny im. A. Mickiewicza

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zespół Szkolno-Przedszkolny im. A. Mickiewicza Mazańcowice 162 43-391 Mazańcowice śląskie tel. 33 815 54 24 fax. 33 81 56 107 REGON 072868797 http://zspm.hekko24.pl/

I.2) Type of contracting: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno- Przedszkolnego w Mazańcowicach w 2023 r.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Część NR 3 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji Jaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki. MAKARONY Sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny .zapach i kolor.Część NR 2 MIĘSO przetwory mięsne . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Część NR 3 WARZYWA OWOCE MROŻONE , PRZETWORZONE WARZYWA i OWOCE - owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością loduCzęść NR 4 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.Część NR 5 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Jaja swieże czyste .RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, bez glazury SHP. maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% , filet ok. 120 g. -345gCzęść NR 7 PIECZYWO chrupkie, świeże, niegumiasteCzęść 8 PRODUKTY GARMAŻERYJNE -ŚWIEŻE wysoką jakość wynikająca z używania do ich produkcji tylko naturalnych składników, wyrównany kształt, niepopękane,

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15800000-6

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information