Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Nr 25 „BAJKA” w Koninie” w 2023 r.

Order Newsletter: 76511 Position: (oferta nr 3654217)

Client
PRZEDSZKOLE NR 25 "BAJKA"
State
wielkopolskie
Address
62-510 Konin, ul. Kosmonautów 4A
E-Mail
sekretariat@przedszkole25-konin.pl
Created
2023-02-01

PRZEDSZKOLE NR 25 "BAJKA"

Section I - The contracting

I.1) Name and address: PRZEDSZKOLE NR 25 "BAJKA" ul. Kosmonautów 4A 62-510 Konin wielkopolskie REGON 301510290

I.2) Type of contracting: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Nr 25 „BAJKA” w Koninie” w 2023 r.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Część NR 1 PIECZYWO chrupkie, świeże, niegumiaste.Cechy wspólne dla asortymentu – wyroby piekarskie bez dodatku substancji spulchniających.Część NR 2 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.Część NR 3 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencjiCzęść NR 4 RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, bez glazury SHP. maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% , filet ok. 175-340 gCzęść NR 5 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe,Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń.Część NR 6 MIĘSO przetwory mięsne . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyćo świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smaki zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Część NR 7 PRZETWORZONE WARZYWA i OWOCE – MROŻONKI - owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15810000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information