(SWZ) Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Janusza Korczaka w Brodach od września 2021 do grudnia 2021 r.

Order Newsletter: 2021 Position: (oferta nr 3621034)

Client
Szkoła Podstawowa im. Janusza Korczaka w Brodach
State
małopolskie
Address
34-130 Kalwaria Zebrzydowska, Brody 479
Phone
33 8766550
www
: https://www.szkolabrody.pl/ BIP https://bip.malopolska.pl/zsn2ijkwbrodach zakładka dot. zamówień publicznych:
E-Mail
sekretariat@szkolabrody.pl
Created
2021-10-15

Szkoła Podstawowa im. Janusza Korczaka w Brodach

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Szkoła Podstawowa im. Janusza Korczaka w Brodach Brody 479 34-130 Kalwaria Zebrzydowska małopolskie tel. 33 8766550 REGON 07066606100000 : https://www.szkolabrody.pl/ BIP https://bip.malopolska.pl/zsn2ijkwbrodach zakładka dot. zamówień publicznych:

I.2) Type of contracting:

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: (SWZ) Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Janusza Korczaka w Brodach od września 2021 do grudnia 2021 r.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Janusza Korczaka w Brodach od września 2021 do grudnia 2021 r. Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 2 – Formularz asortymentowo- cenowy. Wykonawca zobowiązany jest do stosowania cen widniejących na formularzach asortymentowo- cenowych przez cały okres trwania Umowy. 2.Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych (na poszczególne części zamówienia)Jeden wykonawca może złożyć ofertę na kilka części max.11 wg . części określonych w zał. nr 2 –w formularzu asortymentowo- cenowym. 3.Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Każdy Wykonawca może złożyć ofertę na jeden pakiet lub więcej pakietów Nie dopuszcza się składania ofert, które nie obejmują wszystkich pozycji danego pakietu Zamówienia Część NR 1 MIĘSO, DRÓB, WĘDLINA CPV15100000-9,15110000-, drób 11 5112000-6515131130-5) Część NR 2 WARZYWA , OWOCE ŚWIEŻE CPV15300000-1 Część NR 3 MROZONKI CPV15331170—9,15330000-0 (produkty mrożone 15896000-) Cześć NR 4 OLEJE , TŁUSZCZE ZWIERZECE I ROŚLINNE 15400000-2 Część NR 5 PRODUKTY MLECZARSKIE CPV15500000-3 Część NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZE CPV15800000-6 Część NR 7 PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA 15600000-4,15610000-7 Część NR 8 JAJA CPV03142500-3 Część NR 9 RYBY CPV15220000-6, mrożone produkty rybne, 15229000-9, Cześć NR 10 PIECZYWO 15810000-9, 15181000-6 Cześć NR 11 NAPOJE 15321000-4,

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15800000-6

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information