Order Newsletter: 2021 Position: (oferta nr 3620979)
I.1) Name and address: Zakład Karny ul. Kochanowskiego 3 48-100 Głubczyce opolskie tel. 774 852 016 fax. 774 859 771 REGON 32083900000000 www.sw.gov.pl
I.2) Type of contracting: Zakład Karny
II.1) Definition of contract object
II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa wędlin oraz mięsa do Zakładu Karnego w Głubczycach
II.1.2) Type of contract: Deliveries
II.1.3) Definition and size or range of contract: Sukcesywna dostawa wędlin oraz mięsa do Zakładu Karnego w Głubczycach Opis przedmiotu zamówienia: Część I wędliny Kaszanka kg 1000 Pasztetowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 900 kiełbasa parówkowa kg 900 Kiełbasa kminkowa kg 1100 kiełbasa mortadela kg 1600 mielonka kanapkowa kg 1100 kiełbasa śląska drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 Kiełbasa kanapkowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 450 kiełbasa bigosowa kg 1000 Kieł. krakowska drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 kieł. szynkowa drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 300 Kiełbasa swojska kg 600 Kiełbasa biała drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 1300 Polędwica z indyka bez dodatku wieprzowiny kg 100 Mortadela drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 Kiełbasa węgierska kg 600 Parówki drobiowe cienkie bez dodatku wieprzowiny kg 1000 Kiełbasa toruńska kg 600 Pieczeń rzymska kg 1000 Blok drobiowy kg 1300 Pieczeń drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 Mielonka drobiowa bez dodatku wieprzowiny kg 400 Lunchon MEAT( przysmak śniadaniowy) kg 600 Salceson biały kg 600 Część II mięso Smalec kg 50 Mięso wieprzowe gulaszowe kg 1200 Boczek surowy wędzony kg 140 Wątroba wieprzowa kg 1300 Żołądki drobiowe z kurczaka kg 400 Mięso gulaszowe drobiowe kg 1200 Kurczak świeży kg 1500
II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15131130-5
II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes
II.1.6) Whether submitting a variant offer: no
II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no
III.1) Conditions relating to the contract:
Security deposit: No information
IV.1) Contract awarding procedure: open tender
IV.2) Tender evaluation criteria:
IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information
IV.2.2) An electronic auction will be used: no
IV.3) Administrative information:
IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information
IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information