Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8

Order Newsletter: 2020 Position: (oferta nr 3608521)

Client
Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Opolskich z Filią w Szymiszowie i Filią w Leśnicy
State
opolskie
Address
47-100 Strzelce Opolskie, ul. Strażacka 8
Phone
774 613 480
Fax
774 613 480
www
www.bip.dps.strzelceop.pl
E-Mail
dps.strzelceopolskie@wp.pl
Created
2020-12-31

Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Opolskich z Filią w Szymiszowie i Filią w Leśnicy

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Opolskich z Filią w Szymiszowie i Filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 47-100 Strzelce Opolskie opolskie tel. 774 613 480 fax. 774 613 480 REGON 31049100000000 www.bip.dps.strzelceop.pl

I.2) Type of contracting: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 z podziałem na części: Część I – załącznik nr 2: artykuły nabiałowe w ilościach: wg następującego asortymentu w ilościach: budyń – pudding o różnych smakach kubek nie mniej niż 125g – 3400szt, deser mleczno-budyniowy o smaku czekoladowym, śmietankowym, waniliowym –np. monte lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo kubek -55g - 3700szt, jogurt owocowy kubek nie mniej niż 150g – 4500szt, jogurt naturalny kubek nie mniej niż 180g - 620szt, kefir 2% kubek 400g - 4800szt, margaryna mleczna w kostkach 250g - 450kg, margaryna do smarowania pieczywa - 500g o zawartości tłuszczu co najmniej 60% np. śniadaniowa lub inna nie gorsza jakościowo i smakowo– 6600szt, masło w kostce 200g o zawartości tłuszczu min. 82% nie solone – 7000szt, mleko w worku foliowym pasteryzowane o zawartości tłuszczu min. 2% - 23500l, , ser smażony z kminkiem – 300kg, ser twaróg półtłusty 1kg – 2300kg, ser żółty twardy typu gouda lub edamski lub inny o łagodnym smaku, nie gorszy jakościowo i smakowo – 1400kg, ser topiony różny 100g – 1300kg, serek homogenizowany nie mniej niż 150g – 960szt, serek śmietankowy typu Almette lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo o różnych smakach kubek 150g - 150szt, serek śmietanowy ziarnisty (wiejski) 150g -3600szt, śmietana w pojemniku 180g -200g o zawartości tłuszczu 30% – 2900szt, śmietana w pojemniku 330g-400g o zawartości tłuszczu 18% - 600szt, serek kanapkowy 125g - 1780szt, maślanka owocowa 400g – 100szt. Część II – załącznik nr 3: mięso i wędliny w ilościach: Baleron gotowany – 520kg, boczek wędzony – 550kg, flaki wołowe krojone - 200kg, frankfurterki – 100kg, mięso wieprzowe gulaszowe pokrojone w kostkę – 1200kg, karczek bez kości -1400kg, kaszanka luzem -400kg, kiełbasa śląska – 1300kg, kiełbasa biała – 20kg, kiełbasa kminkowa -320kg, kości wieprzowe (karczkowe lub schabowe) 1000kg, kości wołowe – 300kg, kiełbasa krakowska wieprzowa parzona –650kg, łopatka bez kości – 700kg, metka (cebulowa, paprykowa) – 200kg, kiełbasa mielonka - 200kg, mięso mielone (wołowo-wieprzowe) - 300kg, mortadela wieprzowa – 150kg, parówka cieńka - 700kg, parówka gruba - 700kg, pasztetowa folia – 180kg, pieczeń rzymska, cebulowa, paprykowa – 180kg, kiełbasa gruba piwna wieprzowa – 160kg, polędwica drobiowa - 350kg, polędwica z indyka - 450kg, polędwica sopocka – 200kg, salceson biały w folii 360kg, schab bez kości - 450kg, słonina świeża zmielona - 250kg, szynka gotowana - 530kg, szynka wieprzowa mięso b/kości - 400kg, kiełbasa szynkowa wieprzowa – 740kg, wołowe na rolady - 80kg, kiełbasa zwyczajna - 220kg, żeberka wieprzowe 1300kg, szaszłyki drobiowo-wieprzowe surowe 200g - 56kg. Część III - załącznik nr 4 : kurczaki w ilościach:filet z kurczaka świeży bez skóry pojedyńczy – 500kg, kurczak cały świeży - 2400kg, porcje rosołowe świeże - 150kg, udko z drobiu świeże (noga z kurczaka bez kości grzbietowej) - 1000kg, udziec z indyka bez kości bez skóry - 300kg, wątróbka drobiowa świeża– 400kg, noga z kaczki bez kości grzbietowej – 450kg. Część IV – załącznik nr 5 – mrożonki w ilościach: – brokuł 1400szt, brukselka 450g – 260szt, bukiet warzyw 3 składnikowy 450g (marchew, kalafior, brokuł) – 750szt, Czarna porzeczka – 80kg, fasolka zielona450g – 250szt, fasolka żółta 450g- 200szt, groszek mrożony 450g – 500szt, mieszanka kompotowa – 2300kg, szpinak 450g – 1122szt, truskawka mrożona – 150kg, uszka z kapustą i grzybami – 25kg, warzywa na patelnię 450g – 100szt, włoszczyzna 450g – 72szt. Część V - załącznik nr 6 : pieczywo w ilościach: bułka maślana 100g – 2880szt, bułka pszenna zwykła poznańska 100g – 2500szt, bułka tarta – 400kg, bułka pszenna na grzanki krojona 500g pakowana w folię – 3100szt, chleb zwykły miezany krojony 1000g pakowany w folie o zawartości mąki pszennej 70% i 30% mąki zytniej -14508szt, chleb razowy żytni krojony 700g, pakowany w folie o zawartości mąki żytniej 90% - 5160szt, chleb zwykły mieszany 1000g o zawartości maki pszennej 70% i 30%maki żytniej – 7068szt, bułka kielecka krojona 400g pakowana w folię – 3800szt, zakwas chlebowy – 40kg, bułka chałka w foremce krojona pakowana w folie 600g – 450szt, bułka graham 90g – 1320szt, drożdze – 12 kg , pączki z nadzieniem różanym 50g, - 240szt, rogal 100g – 2880szt. Część VI – załącznik nr 7 : ryby w ilościach : filet z miruny bez lodu – 820kg, karp świeży – 150kg, kostka paniertowana z dorsza – 100kg, kostka panierowana z mintaja – 100kg, kostka panierowana z miruny – 80kg, kostka panierowana z morszczuka – 80kg, makrela wedzona – 550kg, matyjas solony – 330kg, puszka filet z makreli w oleju 170g -200szt, puszka filet z makreli w pomidorach 170g – 200szt, śledź kwaśny – 500kg. Część VII – załącznik nr 8 : artykuły spożywcze w ilościach: budyń o różnych smakach np. śmietankowy, waniliowy, wiśniowy – 150kg, chrzan tarty słoik 180g – 110szt, cukier 1kg – 4400kg, cukier puder 400g – 100szt, cukier wanilowy 16g – 600szt, cynamon 20g – 200szt, czosnek granulowany 20g – 1300szt, dżem bez cukru słoik 240g różne smaki np. wisnia, czrna porzeczka, truskawka - 1300szt, dżem niskosłodzony słoik 260g różne smaki np. Łowicz lub inny o podobnej konstystencji i smaku -2300szt, fasola Jaś pakowany po 5kg – 150kg, fasolka czerwona konserwowa puszka 400g- 70szt, galaretka owocowa różne smaki np. truskawkowa, agrestowa – 100kg, groch łuskany połówki 400g – 210szt, groszek konserwowy puszka 400g – 130szt, herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych – 200paczek, herbata granulowana 80g – 1000paczek, herbata granulowana 100g – 2000paczek, herbata miętowa ekspresowa 50szt w opak. – 60opak. herbata owocowa ekspresowa 50szt w opak. – 90opak. kakao ciemne 100g – 230szt, kasza jęczmienna 1kg – 400kg, kasza gryczana – 150kg, kminek 100g – 50szt, kasza manna błyskawiczna 500g – 600szt, kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. inka lub inna nie gorsza jakosciow i smakowo – 300szt, kawa naturalna 250g np. Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie – 80szt, kawa naturalna rozpuszczalna 100g np. Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie – 60szt, kisiel różne smaki 1kg np. cytrynowy, wiśniowy, truskawkowy – 120kg, koncentrat pomidorowy 30%200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakosciow i smakowo- 150szt,koncentrat pomidorowy 30% 870-900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 600szt, kukurydza konserwowa w puszkach 400szt – 170szt, kwasek cytrynowy 25g – 1300szt, liść laurowy 10g – 180szt, mak 200g – 75szt, Maggi 1l – 150szt, majeranek 7g – 500szt, majonez 300g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo – 430szt, majonez 400g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo – 150szt, marmolada słoik 260g – 40szt, maka pszenna 1kg typ 500np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach – 2300kg, mąka ziemniaczana – 400kg, miód naturalny słoik 370g – 35szt, musztarda 210g – 300szt, musztarda 900g – 150szt, ocet spirytusowy 10% 1l butelka – 220l, olej spożywczy 0,9l butelka plastikowa – 1350l, papryka słodka mielona 20g - 800szt, pasztet drobiowy 130g w foremkach np. herby lub inny nie gorszy jakościowo – 300szt, pasztet drobiowy 200g słoik np. herby lub inny nie gorszy jakościowo 500szt, pieprz czarny mielony 50g – 700szt, płatki owsiane błyskawiczne 400g – 400szt, proszek do pieczenia 18g – 300szt, przyprawa do flaków 20g – 80szt, przyprawa do pierników 20g – 40szt, rodzynki 200g – 50szt, ryż 1kg – 750kg, seler konserwoy słoik 300g – 100szt, soda oczyszczona 40g – 150szt, sok owocowy nie niej niż 0,30l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -3500szt, sok owocowy gęsty malinowy nie mniej niż 430ml – 110szt, sól spożywcza 1kg – 1000kg, suchary bezcukrowe 285g – 240szt , szynka konserwowa mielona 120g foremka jednorazowa – 400szt, śmietana 54g np. śnieżka na mleku w proszku – 150szt, kucharek – 150kg, wiórki kokosowe 200g – 60szt woda mineralna niegazowana 1,5l – 600szt, woda mineralna niegazowana 1,5l (bhp) – 2898szt, woda mineralna gazowana 1,5l (bhp) – 2400szt, ziele angielskie 15g – 300szt, Żelatyna spożywcza 50g – 350szt, suszony lubczyk liść 10g – 150szt oregano suszone 10g – 150szt, tymianek suszony 10g – 150szt, bazylia suszona 10g – 150szt. Część VIII – załącznik nr 9 : makaron w ilościach: makaron co najmniej 4 – jajeczny nitki – 500kg, makaron co najmniej 4- jajeczny gruby, świderki, kolanka, łazanki – 500kg. Część IX – załącznik nr 10 : warzywa i owoce w ilościach: Arbuz - 400kg, banan - 942kg, botwinka – 100pęczek, buraki – 3040kg, cebula – 1165kg, cytryna – 138kg, fasolka szparagowa żółta - 150kg, jabłka krajowe soczyste słodko-winne - 2800kg, kalafior świeży – 863szt, kapusta biała – 920kg, kapusta biała młoda – 350szt, kapusta czerwona - 520kg, kapusta czerwona młoda – 400szt, kapusta kiszona 5kg – 1380kg, kapusta pekińska – 350kg, kiwi - 480szt, koper świeży – 530pęczki, mandarynka – 595kg, marchew - 4200kg, ogórek kiszony - 728kg, ogórek zielony – 962kg, papryka czerwona - 14kg, papryka zielona - 7kg, papryka żółta - 10kg, pieczarka - 325kg, pietruszka korzeń - 460kg, pietruszka zielona natka - 820pęczek, pomarańcza - 400kg, podgrzybek suszony - 60opakowań, pomidor - 2212kg, por - 279szt, por - 250kg, rabarbar - 80kg, rzodkiewka - 490pęczek, sałata zielona - 664szt, seler korzeń - 515kg, szczypior świeży - 575pęczek, śliwka - 250kg, owoce suszone (śliwka, gruszka, jabłko, morela) – 20kg, truskawka świeża - 300kg, brokuł świeży - 100szt, szczaw - 50pęczek, czosnek świeży – 50szt. Część X – załącznik nr 11: ziemniaki w ilościach: ziemniaki młode krajowe w ilości 10t, Ziemniaki krajowe jadalne (zdatne do przechowywania zimowego) w ilości 21,10t. Część XI załącznik nr 12: jaja w ilości - jaja kurze świeże średnie rozmiar M – w ilości 57 000szt. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, obejmujących jedną, dwie, trzy, cztery, pięć, sześć, siedem, osiem, dziewięć, dziesięć lub jedenaście części zadania. Wykonawca może złożyć ofertę na całość jak również na jedną z w/w części zamówienia. Zamawiający nie dopuszcza składanie ofert częściowych obejmujących wyłącznie część dostaw składających się na jedno zadanie.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information