Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola nr 3 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2021 roku

Order Newsletter: 2020 Position: (oferta nr 3598373)

Client
Publiczne Przedszkole Nr 3
State
mazowieckie
Address
05-100 Nowy Dwór Mazowiecki, ul. Bohaterów Modlina 26
Phone
22 775 35 44
Fax
22 775 35 44
www
www.pp3.przedszkola.net.pl
E-Mail
przedszkolep3@gmail.com
Created
2020-11-27

Publiczne Przedszkole Nr 3

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Publiczne Przedszkole Nr 3 ul. Bohaterów Modlina 26 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki mazowieckie tel. 22 775 35 44 fax. 22 775 35 44 REGON 13003333000000 www.pp3.przedszkola.net.pl

I.2) Type of contracting: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola nr 3 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2021 roku

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie zadania pn.: Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola nr 3 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2021 roku. CPV – 15000000-8 - żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych i podzielił zamówienie na pięć odrębnych części: 1) Część 1: Dostawa produktów ogólnospożywczych – CPV – 15800000-6, 2) Część 2: Dostawa mięsa i wędlin – CPV – 15100000-9, 3) Część 3: Dostawa ryb i mrożonek – CPV – 15220000-6, 15331170-9, 4) Część 4: Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych – CPV – 15811000-6, 15842300-5, 5) Część 5: Dostawa warzyw i świeżych owoców – CPV – 15300000-1, 3. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. 4. Oferta musi obejmować wszystkie pozycje kosztorysu w danej części. 5. Szczegółowy wykaz produktów dla poszczególnych części zamówienia znajduje się w załącznikach nr 1, 2, 3, 4 i 5 do SIWZ. 6. Podane ilości produktów w poszczególnych częściach są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu lub zwiększeniu. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert oraz wybrania oferty najkorzystniejszej, tzn. że nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający nie będzie ponosił ujemnych skutków finansowych spowodowanych zmniejszeniem ilości i wartości dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian ilościowych dostaw pomiędzy pozycjami w przedmiocie zamówienia z zastrzeżeniem, iż maksymalna wartość umowy nie ulegnie zmianie. 7. Zamawiający nie przewiduje waloryzacji cen produktów zawartych w ofercie Wykonawcy w trakcie realizacji umowy. 8. Dostawy realizowane będą na podstawie bieżących zamówień składanych przez uprawnionych pracowników Zamawiającego (telefonicznie, pisemnie lub elektronicznie), wykonywanych z minimum jednodniowym wyprzedzeniem (składanych do godziny 15:00), od poniedziałku do piątku. Wykonawca będzie wnosił przedmiot zamówienia do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego, znajdujących się w jego siedzibie przy ul. Bohaterów Modlina 26. Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt Wykonawcy wkalkulowany w cenę dostarczanych produktów. 9. Wykonawca dostarcza produkty do siedziby Zamawiającego: pieczywo i wyroby cukiernicze (05:00-06:00), ryby i mrożonki (07:00-10:00), warzywa i owoce świeże (07:00-10:00), mięso i wędliny (07:00-10:00), produkty ogólnospożywcze (07:00-10:00). 10. Szczegółowe warunki realizacji dostaw produktów żywieniowych zostały określone we wzorze umowy, stanowiącym załącznik nr 9 do SIWZ. 11. Zamawiający, wskazując w opisie poszczególnych produktów określenie typu (nazwy handlowe lub nazwy producentów), zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy, dopuszcza zaoferowanie produktów równoważnych zgodnie z art. 30 ust. 4 ustawy, z zachowaniem podanych w opisie wymagań minimalnych dla danego produktu.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information