Dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do Szkoły Policji w Pile

Order Newsletter: 2020 Position: (oferta nr 3570854)

Client
Szkoła Policji w Pile
State
wielkopolskie
Address
64-920 Piła, Pl. Staszica 7 7
Phone
067 3522134
Fax
067 3522322
www
www.pila.szkolapolicji.gov.pl
E-Mail
sppil@zeus.miko.pila.pl
Created
2020-08-05

Szkoła Policji w Pile

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Szkoła Policji w Pile Pl. Staszica 7 7 64-920 Piła wielkopolskie tel. 067 3522134 fax. 067 3522322 REGON 57029066300000 www.pila.szkolapolicji.gov.pl

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do Szkoły Policji w Pile

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do Szkoły Policji w Pile w asortymencie w orientacyjnej ilości: 820 kg. 2. Szczegółowy wykaz i opis asortymentu będącego przedmiotem dostaw oraz szacowana ilość zamawianych produktów została zawarta w Opisie przedmiotu zamówienia, który stanowi załącznik nr 2 do SIWZ. Załącznik ten stanowi jednocześnie Formularz cenowy, który stanowić będzie część oferty. 3. Pozostałe warunki dotyczące wykonania przedmiotu zamówienia określone zostały w Istotnych postanowieniach umowy, stanowiących załącznik nr 4 do SIWZ. 4. Podane w Opisie przedmiotu zamówienia, który stanowi załącznik nr 2 do SIWZ ilości są szacunkowe i nie zobowiązują Zamawiającego do zakupu produktów w tych ilościach. 5. Zamawiający zastrzega możliwość niezrealizowania przedmiotu zamówienia. Z tytułu niezrealizowania części zamówienia Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia finansowe oraz prawne.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15200000-0

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information