Sukcesywne dostawy środków czystościowych dla Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie przez okres 18 miesięcy.

Order Newsletter: 2020 Position: (oferta nr 3565544)

Client
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
State
mazowieckie
Address
02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
Phone
225 931 390
Fax
225 931 391
www
https://szp.sggw.pl/admin/logged.php
E-Mail
wladyslaw_sadowski@sggw.pl
Created
2020-07-13

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ul. Nowoursynowska 166 02-787 Warszawa mazowieckie tel. 225 931 390 fax. 225 931 391 REGON 17845000000000 https://szp.sggw.pl/admin/logged.php

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywne dostawy środków czystościowych dla Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie przez okres 18 miesięcy.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Sukcesywne dostawy środków czystościowych przez okres 18 miesięcy. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 5 i 6 do niniejszej SIWZ - Kalkulacja ceny ofertowej i Opis przedmiotu zamówienia. Zadanie 1. Sukcesywne dostawy środków czystościowych, Zadanie 2. Sukcesywne dostawy mydła, kremu do rąk i galanterii hotelowej.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 31510000-4

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: Zamawiający żąda od wykonawców wniesienia wadium w kwocie: Dla zadania 1 5 000,00 (słownie: pięć tysięcy złotych), Dla zadania 2 2 000,00 (słownie: dwa tysiące złotych).

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information