Organizacja konferencji informacyjnej dla projektu współfinansowanego ze środków unijnych pn. „Budowa infrastruktury portowej do odbioru ścieków sanitarnych ze statków w Porcie Gdynia"

Order Newsletter: 2020 Position: (oferta nr 3543856)

Client
Zarząd Morskiego Portu Gdynia S.A.
State
pomorskie
Address
81-337 Gdynia, ul. Rotterdamska 9 9
Phone
058 627 40 36
Fax
058 6274578
www
www.port.gdynia.pl
E-Mail
a.soszynski@port.gdynia.pl
Created
2020-02-21

Zarząd Morskiego Portu Gdynia S.A.

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zarząd Morskiego Portu Gdynia S.A. ul. Rotterdamska 9 9 81-337 Gdynia pomorskie tel. 058 627 40 36 fax. 058 6274578 REGON 19192057700000 www.port.gdynia.pl

I.2) Type of contracting: Zamawiający udzielający zamówień sektorowych

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Organizacja konferencji informacyjnej dla projektu współfinansowanego ze środków unijnych pn. „Budowa infrastruktury portowej do odbioru ścieków sanitarnych ze statków w Porcie Gdynia"

II.1.2) Type of contract: Services

II.1.3) Definition and size or range of contract: Organizacja konferencji informacyjnej dla projektu „Budowa infrastruktury portowej do odbioru ścieków sanitarnych ze statków w Porcie Gdynia". 1. Miejsce odbycia konferencji: sala konferencyjna nr 121 w budynku siedziby ZMPG-a S.A., przy ul. Rotterdamskiej 9 w Gdyni (część I - informacyjna), hol przed salą nr 121 (część II - poczęstunek). 2. Liczba uczestników: 90 osób. 3. Zakres: dostawy i usługi objęte zamówieniem obejmują: 1) Przygotowanie konferencyjnego upominku z oznakowaniem unijnym dla wszystkich uczestników konferencji, jako przedmiot promocyjny: • Ręcznik z mikrofibry wysokiej jakości, • Szybkoschnący, antybakteryjny, • Rozmiar: minimum 70 x 150mm lub 80 x 130 mm lub porównywalne (powierzchnia min. 10400 mm²), • Ilość: 100 sztuk, • Kolor: granat i drugi „żywy” kolor (dwie propozycje oferenta do wyboru Zamawiającego), • Gramatura: powyżej 190g/m2, • Miękki w dotyku, • Dodatkowe obszycia obrzeży ręcznika, które zapewnią dodatkową trwałość, • znakowanie ręczników - ciąg znaków: tłoczenie, zdobienie laserem lub haft na produkcie (w sposób trwały, trudny do usunięcia, zgodnie z zasadami zawartymi w Podręczniku wnioskodawcy i beneficjenta programów polityki spójności 2014-2020 w zakresie informacji i promocji: https://www.funduszeeuropejskie.gov.pl/media/2358/Wytyczne_w_zakresie_informacji_i_promocji.pdf), • Schludne, eleganckie opakowanie każdego ręcznika osobno, • Wykonawca powinien dołączyć do oferty próbkę (bez znakowania wymaganego w opisie) oferowanego ręcznika oraz opis parametrów technicznych - konieczne do oceny jakościowej. Opis sposobu złożenia próbki znajduje się w rozdziale XI ust. 3 niniejszej SIWZ. 2) Zapewnienie cateringu po zakończeniu części informacyjnej konferencji, zgodnie z następującymi wytycznymi: • Napoje ciepłe oraz zimne serwowane/dostępne na 20 min przed rozpoczęciem konferencji, • Serwowanie poczęstunku – po części oficjalnej, trwającej ok 50 -60 minut, • Miejsce przygotowania cateringu: hol przy sali 121, I p., ul. Rotterdamska 9 w Gdyni, • Przewidywana liczba uczestników: 90 osób, • Sposób serwowania dań: stół szwedzki, spożywanie na stojąco – przy stolikach koktajlowych (zapewnienie stolików koktajlowych oraz stołu do serwowania dań po stronie Zamawiającego), • Usługa cateringu obejmuje przygotowanie dań, obsługę kelnerów, przygotowanie (dekorację – standardową konferencyjną, świeże kwiaty) stołów cateringowych oraz stołów koktajlowych, zastawę ceramiczną, transport i wszelkie inne możliwe elementy konieczne do realizacji tego typu usługi, • Oczekiwany zakres menu: - 1 danie na ciepło spożywane na stojąco ( np. typu gulasz, zupa krem itp.); - 3 różne rodzaje zakąsek na zimno (w ilości po 1 sztuce z każdego rodzaju na osobę, w tym jedna wegetariańska); - ciasto (dwa różne gatunki, w ilości po 1 sztuce z każdego rodzaju na osobę); - zróżnicowane owoce filetowane; - woda mineralna z cytryną i miętą (w dzbankach) na bieżąco uzupełniana; - soki w dzbankach (2 rodzaje) na bieżąco uzupełniane; - kawa, herbata (serwowane w eleganckich termosach), cukier, mleczko do kawy, cytryna do herbaty - bez ograniczeń; • Jednorazowe opakowania w celu wydania pozostałej części jedzeni. • Przewidywany program konferencji: 11.00 – rozpoczęcie konferencji i powitanie jej uczestników, 11.10 – szczegółowa prezentacja projektu, 11.40 – odpowiedzi na pytania, dyskusja, Od ok. 12.00 – poczęstunek. IV. TERMIN WYKONANIA ZAMÓWIENIA Terminy realizacji i czas trwania: 1) Dostawa upominków do dnia 26 marca 2020 r.; 2) Usługi cateringu – dnia 31 marca 2020 r. - około 2 - 3 godzin (konferencja zaczyna się o godz. 11.00; gotowość stołów i napojów na 10.40).

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 55000000-0

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information