Zakup zestawów śniadaniowych dla gości Agro obiektu hotelowego oraz dzierżawa lokalu gastronomicznego usytuowanego w AGRO obiekcie hotelowym we Wrocławiu przy ul. Zwycięskiej 4

Order Newsletter: 2020 Position: (oferta nr 3543843)

Client
Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego
State
dolnośląskie
Address
53-033 Wrocław, ul. Zwycięska 8 8
Phone
71 3398656
Fax
71 3397912
E-Mail
wojciech.albin@dodr.pl; beata.chodynska@dodr.pl
Created
2020-02-21

Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego ul. Zwycięska 8 8 53-033 Wrocław dolnośląskie tel. 71 3398656 fax. 71 3397912 REGON 00601129800000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Zakup zestawów śniadaniowych dla gości Agro obiektu hotelowego oraz dzierżawa lokalu gastronomicznego usytuowanego w AGRO obiekcie hotelowym we Wrocławiu przy ul. Zwycięskiej 4

II.1.2) Type of contract: Services

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia jest : a) zakup zestawów śniadaniowych dla gości Agro obiektu hotelowego b) dzierżawa lokalu gastronomicznego usytuowanego w AGRO obiekcie hotelowym we Wrocławiu, przy ul. Zwycięskiej 4 - powierzchnia użytkowa lokalu gastronomicznego: 84,58 m2 -- warunki wyżej wymienionej dzierżawy: A) Wysokość czynszu dzierżawy za lokal gastronomiczny wynosi 2700,00 zł netto (słownie: dwa tysiące siedemset złotych 00/100 netto). B) Zamawiający wymaga, aby Wykonawca świadczył na rzecz gości hotelowych usługę sprzedaży i wydawania śniadań codziennie w godzinach 6.30-10.00 w zależności od potrzeb. C) W lokalu gastronomicznym stanowiącym przedmiot dzierżawy powinna być prowadzona działalność w formie stacjonarnej i cateringowej, w zakresie: śniadania, obiady, kolacje, dania barowe, pełny asortyment sprzedaży kawiarnianej, napoje paczkowane z możliwością sprzedaży alkoholu, artykuły konsumpcyjne z aktualną data przydatności do spożycia. D) Wykonawca będzie miał możliwość korzystania z wyposażenia baru (szafo-stoły metalowe, stoły ze zlewami, lodówka, kuchenka gazowa, chłodziarka na napoje, oraz zabudowa bufetu – regał i szafki). E) Oferentom przysługuje prawo zapoznania się z lokalem będącym przedmiotem przetargu celem uzyskania informacji w dni robocze w godz. 7.00-14.00.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 55321000-6

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information