Order Newsletter: 2020 Position: (oferta nr 3543819)
I.1) Name and address: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego ul. Ks. Jana Rąba 22 22 38-440 Iwonicz Zdrój podkarpackie tel. 013 4350612 fax. 013 4350612 REGON 37001691600000 crriwonicz.sanatoria.com.pl
I.2) Type of contracting: Inny
II.1) Definition of contract object
II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w okresie od 1 kwietnia 2020 r. do 31 marca 2021r.
II.1.2) Type of contract: Deliveries
II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 3 części / asortymenty. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz jego wielkość określają załączniki nr od 5A do 5C SIWZ. Część I - Mięso, drób, wędliny, podroby - załącznik nr 5A do SIWZ, Część II – Nabiał i przetwory mleczne - załącznik nr 5B do SIWZ, Część III – Warzywa i owoce - załącznik nr 5C do SIWZ. 12. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych powszechnie dostępnych spożywczych (mięso, drób, wędliny, podroby; nabiał i produkty mleczarskie; warzywa i owoce), o standardach jakościowych opisanych powyżej, które są wyrobami gotowymi, typowymi, gwarantującymi Zamawiającemu porównanie cen takiego samego rodzaju produktów. Odnośnie kosztów cyklu życia przedmiotu zamówienia – składają się na nie koszty zakupu i dostawy, których wysokość wykonawcy wliczają w cenę tzn. są one uzależnione od wartości wskazanych w ofercie wykonawcy. Zamawiający wymaga, aby dostawa artykułów spożywczych następowała bezpośrednio do zamawiającego. Produkty będące przedmiotem zamówienia zostaną bezpośrednio zużyte przez zamawiającego. Wykonawcy zamówienia nie ponoszą kosztów utylizacji artykułów spożywczych
II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8
II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes
II.1.6) Whether submitting a variant offer: no
II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no
III.1) Conditions relating to the contract:
Security deposit: No information
IV.1) Contract awarding procedure: open tender
IV.2) Tender evaluation criteria:
IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information
IV.2.2) An electronic auction will be used: no
IV.3) Administrative information:
IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information
IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information