Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w okresie od 1 kwietnia 2020 r. do 31 marca 2021r.

Order Newsletter: 2020 Position: (oferta nr 3543819)

Client
Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego
State
podkarpackie
Address
38-440 Iwonicz Zdrój, ul. Ks. Jana Rąba 22 22
Phone
013 4350612
Fax
013 4350612
www
crriwonicz.sanatoria.com.pl
E-Mail
crriwonicz@krus.gov.pl
Created
2020-02-21

Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego ul. Ks. Jana Rąba 22 22 38-440 Iwonicz Zdrój podkarpackie tel. 013 4350612 fax. 013 4350612 REGON 37001691600000 crriwonicz.sanatoria.com.pl

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w okresie od 1 kwietnia 2020 r. do 31 marca 2021r.

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 3 części / asortymenty. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz jego wielkość określają załączniki nr od 5A do 5C SIWZ. Część I - Mięso, drób, wędliny, podroby - załącznik nr 5A do SIWZ, Część II – Nabiał i przetwory mleczne - załącznik nr 5B do SIWZ, Część III – Warzywa i owoce - załącznik nr 5C do SIWZ. 12. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych powszechnie dostępnych spożywczych (mięso, drób, wędliny, podroby; nabiał i produkty mleczarskie; warzywa i owoce), o standardach jakościowych opisanych powyżej, które są wyrobami gotowymi, typowymi, gwarantującymi Zamawiającemu porównanie cen takiego samego rodzaju produktów. Odnośnie kosztów cyklu życia przedmiotu zamówienia – składają się na nie koszty zakupu i dostawy, których wysokość wykonawcy wliczają w cenę tzn. są one uzależnione od wartości wskazanych w ofercie wykonawcy. Zamawiający wymaga, aby dostawa artykułów spożywczych następowała bezpośrednio do zamawiającego. Produkty będące przedmiotem zamówienia zostaną bezpośrednio zużyte przez zamawiającego. Wykonawcy zamówienia nie ponoszą kosztów utylizacji artykułów spożywczych

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information