Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Piątnicy będącego jednostką organizacyjną Urzędu Gminy Piątnica w okresie od 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020 r

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3532089)

Client
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy
State
podlaskie
Address
18-421 Piątnica, ul. Szkolna 29 29
Phone
0-86 216 26 85
Fax
0-86 216 26 85
E-Mail
sekretariat@zszppiatnica.szkolnastrona.pl
Created
2019-12-06

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy ul. Szkolna 29 29 18-421 Piątnica podlaskie tel. 0-86 216 26 85 fax. 0-86 216 26 85 REGON 45069833100000

I.2) Type of contracting: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Piątnicy będącego jednostką organizacyjną Urzędu Gminy Piątnica w okresie od 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020 r

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Piątnicy będącego jednostką organizacyjną Urzędu Gminy Piątnica w okresie od 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020 r.” w szczególności: Część 1 - dostawa produktów spożywczych Część 2 - dostawa mięsa – wykonawca w oparciu o własne moce dokonuje uboju i rozbioru mięsa, na żądanie zamawiającego przestawia dokumenty weterynaryjne potwierdzające pochodzenie i ubój zwierząt Część 3 - dostawa produktów mleczarskich Część 4 - dostawa ryb i przetwory rybne Część 5 – dostawa warzyw , owoców mrożonych, dania gotowe Część 6 – dostawa pieczywa świeżego, wyroby piekarski i ciastkarskie Część 7 – dostawa warzyw, owoców i jaj Część 8 - dostawa drobiu, produktów drobiowo- wędliniarskich Część 9 – dostawa wędlin - produkowanych zgodnie z tradycyjną technologią, bez środków podwyższających wydajność, sztucznych barwników i ekstraktów, z naturalnymi przyprawami, peklowanych, konserwowanych i wędzonych w sposób naturalny. Zamawiający podzielił zamówienie na dziewięć części. Opis każdej części oraz szczegółowe warunki dostaw dla każdej części przedstawiono poniżej natomiast wymagania ilościowe poszczególnych produktów przedstawiono w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia - w Formularzu asortymentowo - cenowym - Załącznik nr 1- do SWIZ.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information