Dostawa artykułów spożywczych do placówek oświatowych Gminy Łochów i Samorządowego Domu Pomocy Społecznej w Ostrówku w roku 2020

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3532043)

Client
Zespół Obsługi Szkół Samorządowych w Łochowie
State
mazowieckie
Address
07-130 Łochów, al. Pokoju 75 75
Phone
0-25 6751-388
Fax
0-25 6752-404
E-Mail
zoss-lochow@wp.pl; pioooni@wp.pl
Created
2019-12-06

Zespół Obsługi Szkół Samorządowych w Łochowie

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zespół Obsługi Szkół Samorządowych w Łochowie al. Pokoju 75 75 07-130 Łochów mazowieckie tel. 0-25 6751-388 fax. 0-25 6752-404 REGON 71037128000000

I.2) Type of contracting: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawa artykułów spożywczych do placówek oświatowych Gminy Łochów i Samorządowego Domu Pomocy Społecznej w Ostrówku w roku 2020

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa artykułów spożywczych do placówek oświatowych Gminy Łochów i Samorządowego Domu Pomocy Społecznej w Ostrówku w roku 2020. 2. Zakres zamówienia obejmuje dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb następujących placówek: 1) Szkoły Podstawowej im. Orła Białego w Ostrówku, 2) Szkoły Podstawowej im. Henryka Sienkiewicza w Kamionnie, 3) Szkoły Podstawowej im. Wincentego Witosa w Gwizdałach, 4) Szkoły Podstawowej Nr 1 im. Baonu „Nadbużańskiego” w Łochowie, 5) Szkoły Podstawowej Nr 3 im. Marii Konopnickiej w Łochowie, 6) Przedszkola Samorządowego w Łochowie, 7) Samorządowego Domu Pomocy Społecznej w Ostrówku. 3. Przedmiot zamówienia podzielony został na 7 części: 1) Część 1 - Artykuły spożywcze i przyprawy 2) Część 2 - Artykuły spożywcze sypkie 3) Część 3 - Przetwory warzywne 4) Część 4 - Artykuły mięsne 5) Część 5 - Artykuły mleczarskie 6) Część 6 - Wędliny. 7) Część 7 - Pieczywo,świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Oferty można składać w odniesieniu do wszystkich części. 7. 5. Szczegółowy zakres dostaw z podziałem na części (od 1 do 7) wyszczególniony został w załączniku nr 5 do SIWZ – kosztorys ofertowy. 6. Określone ilości artykułów spożywczych w wymienionych częściach Załącznika Nr 5 są miesięcznymi ilościami szacunkowymi i jako takie nie mogą stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę jakichkolwiek roszczeń co do ilości faktycznie zakupionych artykułów spożywczych przez Zamawiającego w toku realizacji umowy w sprawie zamówienia publicznego. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw w podanych asortymentach, Wykonawca zobowiązuje się do elastycznego reagowania na zmiany Zamawiającego. 7. Wszelkie artykuły żywnościowe wchodzące w skład zamówienia i zaoferowane przez Wykonawcę powinny spełniać ustanowione polskim prawem normy i przepisy dla artykułów żywnościowych. 9. Części zamówienia nie mogą być dzielone przez Wykonawców, oferty nie zawierające pełnego zakresu przedmiotu zamówienia określonego w zadaniu częściowym zostaną odrzucone jako niezgodne z SIWZ.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15810000-6

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information