Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych na terenie gminy Lubaczów

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3531656)

Client
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Lisich Jamach
State
podkarpackie
Address
37-600 Lubaczów, Lisie Jamy, ul. Lwowska 45 45
Phone
16 632 21 75
Fax
16 632 21 75
E-Mail
zsp-lisiejamy@lubaczow.com.pl
Created
2019-12-05

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Lisich Jamach

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Lisich Jamach Lisie Jamy, ul. Lwowska 45 45 37-600 Lubaczów podkarpackie tel. 16 632 21 75 fax. 16 632 21 75 REGON 18046769800000

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych na terenie gminy Lubaczów

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych na terenie gminy Lubaczów z podziałem na zadania (części): Zadanie Nr I - Mięso i wędliny, mięso drobiowe; Zadanie Nr II – Ryby i mrożonki; Zadanie Nr III – Warzywa i owoce, ziemniaki; Zadanie Nr IV – Wyroby mleczarskie i nabiał, jaja; Zadanie Nr V – Pieczywo; Zadanie Nr VI – Pozostałe artykuły żywnościowe. Dostawy realizowane do stołówek: a) Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Lisich Jamach, b) Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Młodowie, c) Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baszni Dolnej oraz na potrzeby Zakładu Usług Komunalnych w Mokrzycy do Zakładu Gospodarowania Nieruchomościami w Dąbrowie z siedzibą: Dąbrowa 72, 37-600 Lubaczów. Umowy w sprawie niniejszego zamówienia publicznego zostaną zawarte odrębnie przez każdą z wymienionych wyżej jednostek. Przez dostawę Zamawiający rozumie cykliczne dostawy towaru na podstawie zamówienia dostosowanego do jego potrzeb, składanych przez upoważnioną osobę Zamawiającego. Zamawiający wymaga, aby dostawy realizowane były z częstotliwością nie mniejszą, niż: Zadanie Nr I - Mięso i wędliny, mięso drobiowe – 3 razy w tygodniu; Zadanie Nr II – Ryby i mrożonki – 1 raz w tygodniu; Zadanie Nr III – Warzywa i owoce, ziemniaki – 2 razy w tygodniu; Zadanie Nr IV – Wyroby mleczarskie i nabiał, jaja – 2 razy w tygodniu; Zadanie Nr V – Pieczywo – codziennie; Zadanie Nr VI – Pozostałe artykuły żywnościowe – 1 raz w tygodniu.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information