Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3531656)
I.1) Name and address: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Lisich Jamach Lisie Jamy, ul. Lwowska 45 45 37-600 Lubaczów podkarpackie tel. 16 632 21 75 fax. 16 632 21 75 REGON 18046769800000
I.2) Type of contracting: Inny
II.1) Definition of contract object
II.1.1) Name of order: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych na terenie gminy Lubaczów
II.1.2) Type of contract: Deliveries
II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych na terenie gminy Lubaczów z podziałem na zadania (części): Zadanie Nr I - Mięso i wędliny, mięso drobiowe; Zadanie Nr II – Ryby i mrożonki; Zadanie Nr III – Warzywa i owoce, ziemniaki; Zadanie Nr IV – Wyroby mleczarskie i nabiał, jaja; Zadanie Nr V – Pieczywo; Zadanie Nr VI – Pozostałe artykuły żywnościowe. Dostawy realizowane do stołówek: a) Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Lisich Jamach, b) Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Młodowie, c) Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baszni Dolnej oraz na potrzeby Zakładu Usług Komunalnych w Mokrzycy do Zakładu Gospodarowania Nieruchomościami w Dąbrowie z siedzibą: Dąbrowa 72, 37-600 Lubaczów. Umowy w sprawie niniejszego zamówienia publicznego zostaną zawarte odrębnie przez każdą z wymienionych wyżej jednostek. Przez dostawę Zamawiający rozumie cykliczne dostawy towaru na podstawie zamówienia dostosowanego do jego potrzeb, składanych przez upoważnioną osobę Zamawiającego. Zamawiający wymaga, aby dostawy realizowane były z częstotliwością nie mniejszą, niż: Zadanie Nr I - Mięso i wędliny, mięso drobiowe – 3 razy w tygodniu; Zadanie Nr II – Ryby i mrożonki – 1 raz w tygodniu; Zadanie Nr III – Warzywa i owoce, ziemniaki – 2 razy w tygodniu; Zadanie Nr IV – Wyroby mleczarskie i nabiał, jaja – 2 razy w tygodniu; Zadanie Nr V – Pieczywo – codziennie; Zadanie Nr VI – Pozostałe artykuły żywnościowe – 1 raz w tygodniu.
II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8
II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes
II.1.6) Whether submitting a variant offer: no
II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no
III.1) Conditions relating to the contract:
Security deposit: No information
IV.1) Contract awarding procedure: open tender
IV.2) Tender evaluation criteria:
IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information
IV.2.2) An electronic auction will be used: no
IV.3) Administrative information:
IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information
IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information