zakup mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3524420)

Client
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kraśniku
State
lubelskie
Address
23-200 Kraśnik, ul. Chopina 13 13
Phone
081 8251310
www
www.spzoz.krasnik.pl
E-Mail
poczta@spzoz.krasnik.pl; gtargosinski@spzoz.krasnik.pl
Created
2019-11-12

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kraśniku

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kraśniku ul. Chopina 13 13 23-200 Kraśnik lubelskie tel. 081 8251310 REGON 43118134400000 www.spzoz.krasnik.pl

I.2) Type of contracting: Podmiot prawa publicznego

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: zakup mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest zakup mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich opis przedmiotu zamówienia oraz zamawiane ilości przedstawione zostały w Załączniku nr 1 do niniejszej SIWZ (Formularz oferty). 2) Dopuszcza się zaoferowanie zamienników synonimowych - równoważnych (ten sam skład chemiczny, postać, zastosowanie) produktów do tych przedstawionych w formularzu ofertowym. 3) Zamawiający wymaga aby zakład był nadzorowany przez Organy Inspekcji Sanitarnej i Weterynaryjnej i miał nadany Weterynaryjny Numer Identyfikacyjny. 4) Zamawiający wymaga, aby transport dostarczonych produktów: mięsa i wędlin oraz drobiu odbywał się w warunkach zapewniających zachowanie ciągu temperaturowego zgodnego z Zamawiający wymaga aby zakład był nadzorowany przez Organy Inspekcji Sanitarnej i zaleceniem producenta. 5) Zamawiający wymaga, aby każda partia wędliny zawierała etykietę z dodatkową informacją: ilość szt. każdego gatunku wędliny oraz łączną wagę każdego gatunku wędliny. 6) Zamawiający wymaga, aby oznakowanie dostarczonego produktu było zgodne Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. W sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach ( Dz. U. z 2016 r., poz. 1154 ). 7) Dostawa towaru – 3 razy w tygodniu w godz. Od 8 00 do 10 00 8) Wymagany termin ważności mięsa świeżego i drobiu min. 3dni 9) Termin ważności wędlin min. 10 dni. 10) Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajdują się jakiekolwiek: znak towarowy, patent czy pochodzenie – należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ dopuszcza składanie ofert równoważnych o parametrach techniczno- eksploatacyjno-użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu (podstawa prawna: art. 29 ust. 3 ustawy Pzp).

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15131100-6

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information