Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa. podrobów i produktów mięsnych drobiowych

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3516776)

Client
Areszt Śledczy
State
pomorskie
Address
80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
Phone
058 3231000, 3231260
Fax
583 025 125
www
https://www.sw.gov.pl
E-Mail
dkw_gdansk@sw.gov.pl
Created
2019-10-09

Areszt Śledczy

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Areszt Śledczy ul. Kurkowa 12 80-803 Gdańsk pomorskie tel. 058 3231000, 3231260 fax. 583 025 125 REGON 62649000000000 https://www.sw.gov.pl

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa. podrobów i produktów mięsnych drobiowych

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia jest dostawa od dnia 10.11.2019r. do dnia 09.11.2021r. do siedziby zamawiającego transportem własnym wykonawcy i na koszt wykonawcy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych CPV 15100000-9. Zamówienie podzielone jest na 2 części. I część - Mięso i podroby w n/w ilościach: - kurczak mrożony - 6.000 kg - kotlet drobiowy panierowany mrożony - 2.400 kg - mięso mielone drobiowe pakowane - 2.880 kg - serca z drobiu mrożone - 2.880 kg - skrzydełka z kurczaka mrożone - 2.400 kg - udziec z kurczaka mrożony (bioderko) - 480 kg - wątróbki drobiowe mrożone - 2.880 kg - mielonka drobiowa - 4.320 kg - mortadela drobiowa - 5.280 kg - parówki cienkie drobiowe - 960 kg - pieczeń drobiowa - 4.320 kg - pierś drobiowa - 960 kg - polędwica drobiowa - 960 kg - serdelki drobiowe - 4.320 kg - szynka drobiowa - 960 kg - szynka mielona drobiowa - 1.200 kg - zwyczajna drobiowa - 4.800 kg II część - pasztety: - pasztet drobiowy konserwa ze zrywanym wieczkiem - 1.440 kg - pasztet drobiowy z pomidorami konserwa ze zrywanym wieczkiem - 1.440 kg - pasztet drobiowy z pieczarkami konserwa ze zrywanym wieczkiem - 1.440 kg - pasztet drobiowy z papryką konserwa ze zrywanym wieczkiem - 1.440 kg Dostawy realizowane będą: część I – jeden raz w tygodniu , część II – jeden raz na kwartał transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy do magazynu żywnościowego AŚ Gdańsk w godz. 8.00 - 13.00. Produkty powinny być zgodne z deklaracją składu surowcowego podanego przez Wykonawcę, świeże, dobrej jakości, wolny od wad, wytworzone zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego. Wędliny w osłonce naturalnej lub sztucznej; powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu; dopuszcza się nieznaczne wycieki tłuszczu i galarety pod osłonką. Pieczeń drobiowa może być pakowana w foremki. Mięso i podroby muszą być czyste, formy naturalne bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń, wycieków krwi. Tuszka kurczaka patroszona, bez podrobów. Dopuszcza się przyciemnienie naturalnej barwy powierzchni elementów mrożonych. Pasztety drobiowe pakowane w pudełka typu alupak ze zrywanym wieczkiem. Termin przydatności do spożycia liczony od daty dostawy dla mięs, podrobów i kotletów mrożonych musi wynosić nie mniej niż 3 miesiące; dla mięsa mielonego nie mniej niż 4dni, dla wędlin i szynek nie mniej niż 7 dni, dla konserw nie mniej niż 12 miesięcy.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15100000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information