“Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach na lata 2019-2020 – powtórny przetarg dotyczący Pakietu nr 1 - mięso i wędliny”

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3499676)

Client
Powiat Zduńskowolski
State
łódzkie
Address
98-220 Zduńska Wola, ul. Złotnickiego 25 25
Phone
043 8232204
Fax
043 8232204
www
www.powiatzdunskowolski.pl
E-Mail
starostwo@powiatzdunskowolski.pl
Created
2019-07-21

Powiat Zduńskowolski

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Powiat Zduńskowolski ul. Złotnickiego 25 25 98-220 Zduńska Wola łódzkie tel. 043 8232204 fax. 043 8232204 REGON 73093479500000 www.powiatzdunskowolski.pl

I.2) Type of contracting: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: “Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach na lata 2019-2020 – powtórny przetarg dotyczący Pakietu nr 1 - mięso i wędliny”

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa na lata 2019-2020 artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach, pod adres: Wojsławice 118, 98-220 Zduńska Wola, według specyfikacji zamieszczonej w SIWZ. Przedmiot zamówienia określany jest we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV pod pojęciem 15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15100000-9

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information