Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych: warzyw i owoców oraz ziemniaków jadalnych do Zakładu Karnego w Jaśle

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3489429)

Client
Zakład Karny w Jaśle
State
podkarpackie
Address
38-200 Jasło, Warzyce 467
Phone
13 44 35 860
Fax
13 44 35 861
www
www.sw.gov.pl
E-Mail
dkw_jaslo@sw.gov.pl
Created
2019-06-24

Zakład Karny w Jaśle

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zakład Karny w Jaśle Warzyce 467 38-200 Jasło podkarpackie tel. 13 44 35 860 fax. 13 44 35 861 REGON 12711780000000 www.sw.gov.pl

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych: warzyw i owoców oraz ziemniaków jadalnych do Zakładu Karnego w Jaśle

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych: warzyw i owoców oraz ziemniaków jadalnych do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Jaśle w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1,2 do SIWZ – formularze ofertowe. Zadanie nr I: Warzywa i owoce. Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 03221111-7 Buraki czerwone kg 1 500 2. 03221430-9 Brokuły kg 200 3. 03221113-1 Cebula kg 1 500 4. 03221250-3 Cukinia kg 500 5. 03221212-5 Fasolka szparagowa kg 70 6. 03222321-9 Jabłka kg 600 7. 03221420-6 Kalafior kg 200 8. 03221410-3 Kapusta biała kg 2 000 9. 03221000-6 Koperek kg 10 10. 03221112-4 Marchew kg 2 500 11. 03221230-7 Papryka czerwona kg 50 12 03221230-7 Papryka żółta kg 50 13. 03221230-7 Papryka zielona kg 100 14. 03221260-6 Pieczarki kg 150 15. 03221110-0 Pietruszka kg 250 16. 03221110-0 Por kg 250 17. 03221100-7 Seler kg 250 18. 03221270-9 Ogórek świeży kg 700 19. 03221240-0 Pomidor kg 700 Zadanie nr II: Ziemniaki jadalne młode Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 03212100-1 Ziemniaki młode kg 10 000

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 03221111-7

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information