Dostawa makaronów do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3476662)

Client
Zakład Karny w Zamościu
State
lubelskie
Address
22-400 Zamość, ul. Okrzei 14
Phone
0-84 6380070
Fax
0-84 6395047
www
www.sw.gov.pl
E-Mail
zk_zamosc@sw.gov.pl
Created
2019-05-17

Zakład Karny w Zamościu

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Zakład Karny w Zamościu ul. Okrzei 14 22-400 Zamość lubelskie tel. 0-84 6380070 fax. 0-84 6395047 REGON 65460600000000 www.sw.gov.pl

I.2) Type of contracting: Inny

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawa makaronów do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę makaronów do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim, zgodnie z poniższym wykazem: 1) Makaron świderki (zawartość mąki z pszenicy durum min. 30%) - 48 000 kg - CPV 15851100-9 2) Makaron nitki (zawartość mąki z pszenicy durum min. 30%) - 7 620 kg - CPV 15851100-9 2. Zamawiany asortyment musi być dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśń, fragmenty obcych ciał). Makarony mają zachowywać swój kształt i sprężystość po ugotowaniu. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: • nazwę środka spożywczego, • dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, • datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, • dane identyfikujące producenta środka spożywczego, • warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania.

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15000000-8

II.1.5) Whether submitting a partial offer: no

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information