Dostawa ryb i produktów pochodzenia zwierzęcego do Gdańskiego Ogrodu Zoologicznego

Order Newsletter: 2019 Position: (oferta nr 3475579)

Client
Uniwersytet Jagielloński
State
małopolskie
Address
31-007 Kraków, ul. Gołębia 24
Phone
124 324 450
Fax
124 324 451
www
www.uj.edu.pl
E-Mail
bzp@adm.uj.edu.pl
Created
2019-05-15

Uniwersytet Jagielloński

Section I - The contracting

I.1) Name and address: Uniwersytet Jagielloński ul. Gołębia 24 31-007 Kraków małopolskie tel. 124 324 450 fax. 124 324 451 REGON ---00000000000 www.uj.edu.pl

I.2) Type of contracting: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

Section II - Object of the contract

II.1) Definition of contract object

II.1.1) Name of order: Dostawa ryb i produktów pochodzenia zwierzęcego do Gdańskiego Ogrodu Zoologicznego

II.1.2) Type of contract: Deliveries

II.1.3) Definition and size or range of contract: 1. Zadanie I – śledź: CPV 15.22.10.00-3 śledź bałtycki głęboko mrożony pojedynczo odpowiadający PN-92/A-86758 - Śledziowate w szacunkowej ilości 27.000kg 2. Zadanie II - ryba słodkowodna: CPV 15.22.10.00-3 a) ryba słodkowodna cała głęboko mrożona pojedynczo, w szacunkowej ilości: 13.000kg w tym: - ciosa 3.000kg - płotka 9.000kg - stynka 1.000kg b) przydatność do spożycia co najmniej 2 miesiące od dnia dostawy. 3. Zadanie III – miód pszczeli: CPV 03.14.21.00-9 a) miód naturalny (opakowanie do 1kg) – 155kg b) pyłek kwiatowy – 1kg 4. Zadanie IV – jaja: CPV 03.14.25.00-3 a) jaja kurze: dowóz do GOZ - jaja kurze świeże konsumpcyjne kl. „L” – 21.000 szt. b) jaja przepiórcze: dowóz do GOZ - jaja przepiórcze – 1.300 szt. c) dowóz do Schroniska dla bezdomnych zwierząt (Gdańsk –Kokoszki, Przyrodników 14) jaja kurze świeże konsumpcyjne kl. „L” – 500 szt. – na zamówienie. d) przydatność do spożycia co najmniej 2 tygodnie od dnia dostawy

II.1.4) Common Procurement Vocabulary (CPV): 15221000-3

II.1.5) Whether submitting a partial offer: yes

II.1.6) Whether submitting a variant offer: no

II.1.7) Is expected to provide supplementary contracts: no

Section III - Information on legal, economic, financial and technical

III.1) Conditions relating to the contract:

Security deposit: No information

Section IV - The tender procedure

IV.1) Contract awarding procedure: open tender

IV.2) Tender evaluation criteria:

IV.2.1) Tender evaluation criteria: No information

IV.2.2) An electronic auction will be used: no

IV.3) Administrative information:

IV.3.1) The website address, which is available terms of reference: No information

IV.3.4) Time limit for receipt of requests to participate or tenders: No information